CONFERENCE CHAIR
PROF. DR. NAZIRUDDIN ABDULLAH (UNIKL)

INTERNATIONAL PROGRAM COMMITTEE

PROF. DR. SHAHRULNIZA MUSA (UNIKL)
ASSOC. PROF. DR. WAQAR AHMED (King Abdulaziz University, Saudi Arabia)
DR. EIAD YAFI (University Technology Sydney, Australia)
ASSOC. PROF. DR. TAUQEER ALI SYED (Islamic University of Madinah, Saudi Arabia)
ASSOC. PROF. DR. MOHAMMAD NAUMAN (Effat University, Saudi Arabia)
ASSIST. PROF. DR. SOHAIL KHAN (Effat University, Saudi Arabia)
PROF. DR. MUHAMMAD NOORMAN MASREK (Universiti Teknologi MARA (UiTM) Malaysia)
ASSOC. PROF. ILHAM SENTOSA (UNIKL)
ASSOC. PROF. DR. MOHD. FARID SHAMSUDIN (UNIKL)
DR. WAQAS AHMED (UNIKL)
JAWAD ALI (UNIKL)
DR. SALMAN JAN (UNIKL)
ASSOC. PROF. DR. MEGAT FAREZ AZRIL BIN ZUHAIRI (UNIKL)
MUHAMMAD YASAR KHAN (UNIKL)
KAMRAN HABIB KHAN (University of Haripur, Pakistan)
MARWAN ADNAN DARWISH (Delft University of Technology, The Netherlands)

ORGANIZING COMMITTEE

ASSOC. PROF. DR. ILHAM SENTOSA (UNIKL)
DR. WAQAS AHMED (UNIKL)
MDM. FARAH HIDA SHARIN (UNIKL)
MS. HABIBA AKTER (UNIKL)

PROCEEDING EDITORS